Wat anderen zeggen ...

In elke ervaring zit een cadeau,
elke gebeurtenis bevat zaden voor groei.

Als ik terugkijk van de intake tot nu, dan heb ik meer als vooruitgang geboekt ! Ik had niet durven denken dat het zoveel met me zou doen en dat ik zo zou veranderen in positieve zin. Ik kwam mezelf dikwijls tegen in de natuur en ben heel tevreden met wat ik in zo een korte tijd bereikt heb. Ik ben aan mijn innerlijke gaan werken, heb doelen leren stellen. Jij hebt me al die tijd het gevoel gegeven dat ik een mooi mens ben, je gaf me rust en zelfvertrouwen. Ik zal je zeker als wandelcoach aanbevelen bij anderen. Het is meer dan de moeite waard, je hebt dat fantastisch gedaan en ik ben je daar zeer dankbaar voor !

G.B. Wandelcoachtraject

Het was echt een super mooie ervaring om met jou vier wandelingen te doen. Vanaf de eerste wandeling genoot ik van iedere stap. Je bent een warm en lief mens. De vragen zijn oprecht en recht door zee. De oefeningen onderweg zijn leerzaam en herkenbaar. Het stellen van kleine doelen maakte het voor mij gemakkelijker. Het was een geweldige ervaring. Ik verheugde mij op iedere wandeling. Jammer dat de tijd zo snel voorbij ging. Ik hoop dat meer mensen met je mee willen wandelen en je competenties als wandelcoach meer dan waarderen. Dat verdien je echt!

D.P. Wandelcoachtraject

De wandeling was zeer zinvol. De betekenis van loslaten...de gelijkenis van mens en natuur...
Er waren momenten om bij stil te staan en dat deden we dan ook letterlijk en figuurlijk.
Er waren momenten waarbij ik enorm tot rust kwam...maar ook momenten die pakkend waren...dan weer momenten waar ik een warm gevoel van kreeg...zeer gevarieerd.
Ik ben heel dankbaar dat ik aan deze wandeling heb kunnen deelnemen. Het heeft iets in me losgemaakt waar ik nog dagen over kan mijmeren en dit dankzij u Hilde.
Proficiat je hebt dat heel goed gedaan!

Anoniem Themawandeling

Vandaag voor de 2de keer een stiltewandeling mee gedaan. Wat een ervaring!!!!! Men komt echt tot rust en krijgt inzichten tijdens zo'n wandeling. Even weg van het drukke bestaan, even tijd nemen voor je eigen innerlijke ikke en je hoofd proberen leeg te maken van alle negatieve gedachten en vol steken met positieve energie. Echt een aanrader ❤️

Tanja Stiltewandeling